10 saker du bör ha med i din spermadonatorprofil

Att skriva en bra spermadonatorprofil är en viktig del av processen att hitta mottagare. På några rader måste du inkludera all information som föräldrar kan behöva för att avgöra om de vill kontakta dig eller inte.

Innan du skriver din profil är det viktigt att du förstår mer om vad mottagarna letar efter. Detta kommer att vara användbart för att hjälpa dig att fokusera på eller undvika vissa saker i din annons.

Det viktigaste att komma ihåg är att blivande föräldrar vanligtvis har många krav på sin potentiella spermiedonator. Det är ju personen som kommer att hjälpa dem att få en bebis! Så även om du inte kan säga allt i din profil, försök att se till att de kommer att kunna berätta med en snabb blick om du kanske är rätt person för dem.

För att förbättra dina chanser att bli kontaktade av potentiella mottagare har vi skapat en checklista över de saker du bör inkludera i din spermadonatorprofil:

1. Dina förväntningar

Vilken kontaktnivå förväntar du dig att ha med barnet? Vill du vara mer än bara en spermadonator och också vara medförälder till barnet? Är du glad att donera till någon eller har du preferenser? Hur vill du också donera? Naturlig insemination eller artificiell? En annan viktig fråga att tänka på: om du bor långt ifrån din mottagare, är du villig att resa?

Om du har registrerat dig på en onlineplattform som kopplar spermadonatorer med mottagare bör du göra dina förväntningar tydliga i din profil. Eftersom det finns många andra profiler på dessa webbplatser måste du hjälpa mottagarna att inse att ni båda är på samma sida och att ni kan vara en bra matchning för varandra. Gör deras sökning enklare!

2. Din ålder

Visste du att en mans ålder spelar roll när det gäller fertilitet? När du blir äldre försämras kvaliteten på dina spermier och det gör också dina chanser att få en kvinna gravid. Glöm inte att säga hur gammal du är. Dina potentiella mottagare har rätt att veta.

3. Din erfarenhet som spermadonator

Har du redan donerat tidigare? Hur många gånger? Hur många av dessa försök slutade i en lyckad graviditet? Det är avgörande för dina mottagare att vara medvetna om huruvida deras framtida barn har eller kommer att ha syskon. Utöver det kommer denna information också att ge dem en indikation på din fertilitetsnivå.

4. Vart du bor

Var bor du? Precis som med en dejtingsajt måste du ange din plats så att du kan nås av personer som bor i närheten eller personer som är villiga att resa till dig.

5. Dina motiv för att bli donator

Varför valde du att bli spermiedonator? Donerar du för att tjäna lite extra pengar eller bara för att du vill hjälpa människor att uppfylla sin dröm om att starta en familj? Beslutade du att bli spermiedonator eftersom du personligen kände någon som kämpade för att bli gravid? Tveka inte att berätta (kortfattat) din historia i din profil. Blivande föräldrar älskar att läsa den här typen av saker!

6. Din personlighet

Har du ett gott sinne för humor? Är du introvert eller extrovert? Är du ofta entusiastisk över saker i livet? Är du en optimistisk person?

Du kommer att dela ditt DNA med deras barn, så mottagarna har rätt att veta vem du är! På så sätt kan de bilda en grov uppfattning om de potentiella styrkor och svagheter som deras barn kan ha (även om det är viktigt att notera att forskare fortfarande är osäkra på hur gener påverkar personlighet).

7. Dina hobbies och intressen

Vad tycker du om att göra på din fritid? Har du passioner? Wannabe-föräldrar älskar att veta om donatorernas hobbies. Detta gör det möjligt för dem att rita ett mentalt porträtt av personen som ska hjälpa dem att få ett barn. På samma sätt föredrar många att välja någon som delar samma intressen. Med det i åtanke, tveka inte att vaxa lyriskt om det faktum att du gillar att cykla eller älskar att läsa!

8. Din utbildning och karriär

Precis som med dina intressen och personlighet kan det att säga några ord om din utbildning och ditt jobb hjälpa blivande föräldrar att veta mer om vilken typ av person du är. Detta gör det möjligt för dem att förstå mer om din personlighet och färdigheter.

9. En bild som visar dig som bäst

Många mottagare letar efter en spermiedonator som visar de egenskaper som de skulle älska sitt framtida barn att få. De kan fatta ett mycket snabbt beslut – ska jag klicka på hans profil eller inte? – bara genom att titta på din bild. Så om du undrar om du vill lägga till en bild, har du nu ditt svar! I allmänhet tenderar människor att vara misstänksamma om profiler utan foton. Tyvärr betyder det att många potentiella mottagare inte ens bryr sig om att klicka på din profil om du inte visar en bild.

Det är också absolut nödvändigt att välja en bild som visar dig som bäst (naturligtvis!). Du bör också se vänlig, pålitlig och ansvarsfull ut. Se till att din bild är av god kvalitet, nyligen och visar ditt ansikte. Solglasögon och hår som täcker dina ögon är ett nej-nej eftersom de inte tenderar att väcka mycket förtroende för människor.

10. Ett bra användarnamn

Precis som med allt annat som du har tagit med i din profil måste ditt användarnamn väcka förtroende för potentiella mottagare. Det kan tyckas uppenbart, men glöm allt som låter till och med fjärr sexuellt eller flirta. Det är bara inte lämpligt. För att vara säker online måste du dessutom aldrig skriva ditt fullständiga namn.

Så, vad är hemligheten med att hitta en bra pseudonym? Sikta på något kort, enkelt och lätt att komma ihåg. Du kan till exempel använda ditt smeknamn eller förnamn och kombinera det med din passion.

Trackback från communities:

[php_everywhere] [php_everywhere]

Shopping cart

close