Insemination hemma

Vi erbjuder spermadonation för insemination i Umeå som inte begränsas av de regler som Livio Spermbank har.

Hitta privat spermadonator

Donationer via SpermBank.se sker mellan privatpersoner och är avgiftsfria.

Omniman
Privat spermadonator

Gå till profil

Alla spermadonatorprofiler »

 
Eftersom Spermbank.se drivs i helt privat regi så finns inga formella regler för spermiadonationvia oss. Både ensamstående kvinnor och kvinnor i parrelation kan få gratis insemination genom oss. Vi ställer frågor, men kan oftast anpassa oss till de önskemål som mottagaren har. Spermadonation är helt gratis och om du vill ha ett kontrakt som förtydligar villkoren så kolla gärna in våra exempelkontrakt för spermiedonation.

Matchning

Vid behandling via kliniker får patienten enligt lag inte välja egenskaper hos donatorn själv. Men Spermbank.se drivs istället helt privat och samma regler för spermadonation gäller som för privatpersoner i allmänhet. I praktiken innebär detta att samma regler gäller som om Du helt enkelt får hjälp med spermadonation från en bekant eller helt enkelt blivit gravid med vilken privatperson som helst.

Behandling

Vid insemination via Spermbank.se används bara nedfrysning ifall mottagaren väljer att arrangera detta privat via en klinik. Vi har inte gjort detta i Sverige, men på Malta och i Barranquilla, Colombia.

Artificiell insemination för dig som inte vill använda Livio Spermbank

Vi kan ordna med spermadonation på plats, utan behov av frysning eller nedkylning / upptining. Utrustning som speciella koppar, pipetter och till och med test för att utesluta sjukdomar är lätt tillgängliga att beställa online från webbplatser som Amazon.

Insemination hemma

Om du vil bli gravid kan insemination hemma vara ett alternativ för dig. Heminsemination är ett billigare alternativ än att betala medicinska avgifter för att insemineras på en klinik. Å andra sidan kräver heminsemination mycket förberedelse och bra timing, och blivande föräldrar som vill använda denna metod bör vara beredda på en del arbete. Insemination hemma kan göras via en kopp och pipett, eller med vanligt samlag. Läs vår heminseminationsguide.

Naturlig insemination

Statistik från sajter där frivilliga donatorer kan hitta privata donatorer visar att ungefär hälften av de kvinnor som söker en donator är öppna för att bli gravida via vanligt samlag. Via Spermbank.se är du och donatorn fria att själva välja metod för att uppnå graviditet.

Alternativ till spermadonation via Livio Spermbank

Billigare än att köpa spermier online

För att undvika att behöva åka till Danmark för insemination så kan spermadonation med färsk sperma ske direkt till dig via kopp för insemination hemma. Gratis.

Besökare nådde oss via följande sökningar efter spermiedonation

inseminering hemma, spermabank Umeå Sverige, spermiedonation insemination, sperm bank, Livio sperm bank, privat spermadonation, sperm donation Sweden/Sverige (mer information om oss på engelska finns på opendonor.eu, Livio Umeå kontakt.

Andra sidor om spermiedonation och insemination

Spermbank.se driver även opendonor.se, opendonor.eu för Malta och inseminacioncasera.com för Barranquilla.

Shopping cart

close
Exit mobile version