Spermbank.se

Spermbank.se

Tillfälligt stängt pga dödsfall

Tyvärr har vi i släkten drabbats av ett dödsfall då min kära gamla morfar gått bort efter en tids sjukdom. De senaste åren har han varit rätt krasslig och åkt in och ut mellan sjukhuset och äldreboendet men nu har han alltså gått bort vid en ålder av 94 år.

En högaktningsfull ålder ålder förvisso men likväl är det alltid sorgligt när någon går bort. Och med en bortgång är det alltid en massa saker att ta tag i och reda ut. Då är det tryggt och säkert med ett företag som värnar om ditt och dina käras bästa och som får allt allt gå så smidigt och enkelt som möjligt. Sagt och gjort, vi började leta efter lämpliga begravningsbyrå Stockholm och efter en del sökande hittade vi en som heter Holms Begravningsbyrå som vi fick bra förtroende. Och så här i efterhand kan vi konstatera att det var ett bra val då de var både seriösa och diskreta på ett önskvärt sätt då begravningen blev fin och rörande för alla inblandade. Vila i frid Morfar!


  • Hej och välkomna till spermbank.se

    Hej och välkomna till spermbank.se

    Hjärtligt välkomna till spermbank.se. Här erbjuder vi spermadonation för insemination som inte begränsas av de regler som Livio Spermbank har.