Hitta en gratis spermadonator

Bli förälder tack vare spermadonatorer

Spermbanker upplever för närvarande brist på spermiedonatorer på global skala (särskilt i europeiska länder). Att hitta en gratis spermadonator i USA är dock relativt enkelt. USA ser faktiskt en ökning av sena spermadonatorer och att kunna hitta en gratis spermadonator online via CoParents.com är en smidig, enkel och enkel process.

Vi vet att det kan vara ganska skrämmande att ha och uppfostra ett barn ensamt. Det är därför det är bäst att du spelar djävulens advokat i förväg. Ställ dig rätt frågor: Vem skulle ta hand om ditt barn om du var sjuk? Skulle du kunna försörja ditt barn om du tappade ditt jobb? Om barnet skulle födas med svårigheter eller stöta på dem senare, skulle du kunna klara det ensamma? Om du är en ensam person som vill ha ett barn via en anonym spermadonator, kom ihåg att att uppfostra ett barn på egen hand kräver en djupgående tanke, eftersom detta är ett livslångt åtagande.

För personer som vill ha donator som kommer att vara förälder för barnet måste du se till att du är kompatibel med den här personen. Chansen är att du kommer att vara ganska nära de kommande decennierna åtminstone, så om du inte kommer överens eller har starka motsatta åsikter om viktiga ämnen, kan det vara mycket svårt. Det är viktigt att diskutera vissa frågor direkt från början, helst före befruktningen, till exempel hur mycket spermiedonatorn kommer att vara inblandad i barnets liv, hur mycket ekonomiskt stöd kommer att ges eller hur mycket stöd du skulle få om du eller ditt barn hade problem (medicinska eller inte).

Att bli gravid scenen:

I grund och botten har du två alternativ, artificiell insemination (IUI) eller naturlig befruktning. Båda har fördelar och nackdelar, med den artificiella inseminationen som är mindre besvärlig och lättare att genomföra, men det kan också vara dyrt och priset stiger med framgångsgraden; till exempel, för en 75% chans att lyckas kan du titta på tiotusentals pund. Om du är i ett förhållande kan tanken på att din partner faktiskt har sexuell interaktion med en annan vara extremt obekvämt för dig, men det kan vara det enklaste sättet och mycket mindre dränerande på din ekonomi. Den naturliga uppfattningens framgångsgrad är cirka 15-20% per månad, även om ni båda är fertila och friska. Chanserna för framgång kan bero på din fertilitet, din ägglossning och menstruationscykel.

Hur man blir gravid är ett personligt val. Ett bra sätt att hjälpa dig att fatta ditt beslut är att ta en titt på våra forum och vittnesmål.

Vanliga frågor om spermadonatorer

Var hittar jag en gratis spermadonator?

Att hitta en spermadonator är steg ett på din väg att bli gravid och är definitivt värt att undersöka innan du gör ditt val. Om du besöker coparents.com-forumet kommer du att ha gott om val från våra medlemmar som erbjuder sina tjänster för att hjälpa dig att bli gravid, så att du kan lära känna din spermiedonators egenskaper innan du väljer att välja dem. Detta är överlägset det bästa sättet att hitta en känd spermadonator, och att använda vårt forum gör det så enkelt.

Behöver jag en spermadonator om jag är föräldraskap?

I grund och botten, ja. Men kom ihåg att även om din medförälder kan vara din donator, kommer din donator inte nödvändigtvis att vara din medförälder. Det beror på om du letar efter en spermadonator eller efter en person som kommer att dela ansvaret för föräldraskap och uppfostra ditt barn med dig. Forumen på coparents.com kan hjälpa dig att bestämma vad du letar efter och också hjälpa dig att hitta rätt person för dig.

Vad behöver jag veta från den fria spermadonatorn?

Det är absolut nödvändigt att du får vissa detaljer från din spermadonator innan du går vidare med insemination, och vissa detaljer är viktigare än andra. Först och främst måste du naturligtvis veta vilken grad av engagemang din spermiedonator vill ha med barnet, och du bör komma överens om detta innan du går vidare. Håller inte med om att donatorn ska vara inblandad i barnets liv om du vill göra detta 100% själv, eftersom du inte kommer att vara lycklig längre ner på vägen. Du bör också ställa frågor om spermiedonators familjehistoria, inklusive sjukdomshistoria och fertilitet om de vet detaljer om deras fertilitetsnivåer. Donatorn kan tidigare ha donerat eller fått andra barn, i vilket fall de borde veta hur fertil de är. Det är värt att notera om de har fått andra barn eftersom ditt barn i slutändan kommer att ha okända syskon som de kan komma att träffas av en slump någon gång i framtiden.

Hur blir jag gravid med en spermadonator?

Du kan bli gravid antingen genom artificiell eller naturlig insemination, och detta beror helt på dina preferenser. Vi rekommenderar att du väljer artificiell insemination eftersom denna väg ger ett större skydd mot sexuellt överförbara infektioner. Naturlig befruktning ger spermiedonatorn automatiska föräldrarättigheter till barnet.

Hur vet jag om spermiedonatorn är fertil?

Om spermiedonatorn inte tidigare har haft andra barn kan du föreslå att de gör ett manligt spermietest för att säkerställa att de har ett tillräckligt antal spermier.

Vilka är de juridiska kraven för att få ett barn via spermadonation?

Du måste få en skriftlig juridisk spermiedonator eller ett samföräldraavtal på plats innan du ens organiserar insemineringsprocessen. Detta avtal bör innehålla alla aspekter av hur mycket eller hur lite spermiedonatorn kommer att vara inblandad i barnets liv efter inseminering.

Vems namn kommer att finnas på födelsebeviset?

Ditt namn kommer automatiskt att finnas på födelsebeviset, men du bör bara sätta din spermiedonators namn där om du och han båda vill att han ska vara involverad i barnet. Om du bestämmer dig för att vara förälder tillsammans med din spermiedonator ska de vara på födelsebeviset och det betyder i själva verket att de är barnets lagliga far.

Några av våra relaterade donatorprofiler

[php_everywhere]

Shopping cart

close