Hur väl vill du känna din spermadonator?

Att välja en spermadonator till ditt blivande barn kan vara ett svårt beslut att fatta, och dina krav på din spermadonator kommer säkert att variera beroende på andra människor i ditt liv.

Ett av de bästa sätten att tänka på de viktigaste egenskaperna för din spermadonator är att tänka på dina egna relationer och vänner. Vilka är de mest intressanta och viktiga sakerna med dessa människor i dina ögon? Är det deras längd, hårfärg, religion eller hudfärg, eller är det vad de gör för att försörja sig, vad deras hobbyer är, deras värderingar eller deras utbildning?

Chansen är stor att ditt barn, när han eller hon är född, kommer att vara mycket mer intresserad av att veta om deras naturliga far var en idrottsman eller forskare än att veta att han valdes på grund av sitt långa mörka och stiliga utseende som inte passerade vidare till din avkomma. Att använda en anonym spermadonator kommer att innebära att ditt barn aldrig kommer att känna eller se en bild av mannen som gav dem chansen att de behövde födas, så hans utseende och likhet med dem kommer inte att vara lika viktigt som hans förflutna.

Din spermiedonators medicinska historia en av de viktigaste faktorerna att tänka på när du överväger en anonym spermadonator, och om du vill hålla proceduren så blind som möjligt, överväga åtminstone donatorns familjehälsovård. De flesta spermabanker i väst är nu kända för kvaliteten på deras spermietester, särskilt för ärftliga och förvärvade sjukdomar, vilket ger dig så mycket kunskap som möjligt om eventuella tillstånd som ditt barn kan ha. Tyvärr kan dock vissa av dessa glida igenom sprickorna och om ditt barn skulle utveckla en genetisk sjukdom längre ner på linjen kommer du inte att kunna kontakta en anonym donator för att få ytterligare medicinsk information.

Om du vill ha så lite kunskap som möjligt om ditt barns pappa, se till att du vet allt du kan om deras hälsa; annars kan du ångra det under de kommande åren.

Trackback från communities:

[php_everywhere] [php_everywhere]

Shopping cart

close